Perilica rublja Bosch WGB256A0BY

1.296,80  (9.770,74 kn) uklj. PDV

Dostupnost proizvoda provjerava se prilikom zaprimanja narudžbe. Ukoliko odabrani proizvod nije dostupan obavijestiti ćemo vas u najkraćem vremenskom roku.

Jamstvo (mjeseci): 24

Perilica rublja Bosch WGB256A0BY

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: WGB256A0BY Kategorija:

Description

Opis:

  • Štedi vodu i deterdžent.
    • S automatskim sustavom za doziranje i-DOS maksimalno učinkovito perete rublje. Samo jednom napunite odjeljke za deterdžent a omekšivač i senzori i-DOS izmjerit će preciznu količinu deterdženta i vode za svaki ciklus pranja, iz pranja u pranje. Tako štedite deterdžent i sprečavate nepotrebno ispiranje.
  • Smanjuje gužvanje i količinu rublja za glačanje.
    • Kako do odjeće bez gužvanja uz minimalan trud? Značajka Iron Assist izlaže vaše oprano i osušenu rublje nježnoj pari na 20 minuta. Također može izravnati nabore na već nošenoj haljini, košulji ili hlačama. Odjeću stavite u perilicu i pustite da Iron Assist obavi ostalo. Smanjuje nabore do 50 %*, a time i količinu rublja za glačanje.
  • Pravi program, svaki put.
    • Odabrati pravi program pranja može biti komplicirano, a u slučaju krivo odabranog programa rezultati mogu biti ne tako savršeni. Uz mobilnu aplikaciju Home Connect s funkcijom Easy Start više ne morate nagađati. U aplikaciju samo upišite tip rublja i stupanj zaprljanja i ona će vam reći koji je program pravi, svaki put.
Perilica rublja Bosch WGB256A0BY

Perilica rublja Bosch WGB256A0BY

1.296,80  (9.770,74 kn) uklj. PDV