Hladnjak Gorenje NRS918EMB

787,20  (5.931,16 kn) uklj. PDV

Dostupnost proizvoda provjerava se prilikom zaprimanja narudžbe. Ukoliko odabrani proizvod nije dostupan obavijestiti ćemo vas u najkraćem vremenskom roku.

Jamstvo (mjeseci): 60

Hladnjak Gorenje NRS918EMB

Tehnički podaci:

Boja Crna
Energetski razred E
Zamrzivač NoFrost
Raspon širine od/do 88-92 cm
Raspon visine od/do 160-180 cm
Priključak na vodu Ne

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: NRS918EMB Kategorija:

Description

Opis:

 • Praktičan i prostran
  • Američki hladnjak NRS918EMB se može pohvaliti učinkovito dizajniranom unutrašnjosti, koja pruža dovoljno prostora za veće količine hrane, a time i rjeđe kupnje. Svoju hranu možete jednostavno organizirati na staklenim policama, u velikim ladicama ili policama s unutarnje strane vrata, tako da uvijek možete vidjeti što imate na raspolaganju i baciti manje hrane.
  • Hladnjak se odlikuje mnogim korisnim tehnologijama i funkcijama. Moderna NoFrost Plus tehnologija u odjeljku zamrzivača sprječava stvaranje leda i nakupljanje masnoće na hrani, a u odjeljku za hlađenje sprječava isušivanje hrane, jer održava njenu vlažnost i svježinu.
  • Transparentni LED zaslon omogućuje trenutno podešavanje postavki temperature.
  • Značajke kao što su FastFreeze i HolidayMode mogu se uključiti jednostavnim dodirom.
  • Unutar uređaja nalazi se i ventilacijski sustav MultiFlow 360°, koji potiče cirkulaciju zraka i time poboljšava hlađenje. Takav sustav čuva hranu i pripremljena jela u hladnjaku dugo svježima, bez obzira na kojoj su polici pohranjeni.
  • Hladnjak ima i način rada EcoMode koji omogućuje značajnu uštedu energije kada ste na odmoru ili dulje vrijeme. Budući da se vrata hladnjaka otvaraju rjeđe ili čak ostaju zatvorena cijelo vrijeme, možete postaviti svoj uređaj na način koji štedi energiju tijekom vaše odsutnosti i uštedjeti dodatni novac.
Hladnjak Gorenje NRS918EMB

Hladnjak Gorenje NRS918EMB

787,20  (5.931,16 kn) uklj. PDV