Akumulatorske škare za živicu Echo DHC-2200R

612,60  (4.615,63 kn) uklj. PDV

Dostupnost proizvoda provjerava se prilikom zaprimanja narudžbe. Ukoliko odabrani proizvod nije dostupan obavijestiti ćemo vas u najkraćem vremenskom roku.

5 godina jamstva za privatne korisnike

Akumulatorske škare za živicu Echo DHC-2200R

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: DHC-2200R Kategorija:

Description

Opis:

  • Model DHC-2200R japanskog proizvođača ECHO baterijske su škare smanjene težine koje uključuju: jednostavno korištenje (nema više punjenja goriva ili hladnog pokretanja), nisku razine buke, niske vibracije (manje stresa i umora za tijelo), niske troškove rada te nultu emisije (bolje za okoliš u kojem radite).
  • Naš sustav od 50 V, koristeći najbolju litij-ionsku tehnologiju, osigurava energiju visoke gustoće, u usporedbi s tradicionalnom, teškom, manje moćnom baterijskom tehnologijom.
  • Vrijeme rada: 60 min (2 Ah), 747 min (16 Ah)
  • Serija ECHO baterija odgovara svakom poslu, velikom ili malom. Baterija 2Ah je lagana i udobna, dok 4Ah baterija nudi produženo vrijeme rada, što znači da radi jednako teško kao i vi.
  • Brzi punjač osigurava da se baterija od 2Ah podigne na 80% kapaciteta za samo 24 minute, a 4Ah za 48 minuta – što znači manje vremena za gubljenje i potpuni fokus na posao.
  • Bez kontakta ili trenja između četke i komutatora buka se smanjuje i nema iskrenja tijekom uporabe. To omogućuje tiši rad u područjima osjetjivim na buku i osigurava sigurno upravljanje na mjestima gdje je iskra opasna – vrt, park, bolnica ili naseljeno mjesto. Brzina se precizno kontrolira preko pogonskog kruga, čime se postižu vrlo učinkovite performanse.
  • To, u kombinaciji sa sustavom trenutne detekcije vrijednosti koji štiti od električnog preopterećenja, čini ECHO motor bez četkica sigurnijim i učinkovitijim načinom rada.
Akumulatorske škare za živicu Echo DHC-2200R

Akumulatorske škare za živicu Echo DHC-2200R

612,60  (4.615,63 kn) uklj. PDV